Indskrivning

0. - 9. klasse

Ønsker man plads på Bakkegårdsskolen, skal man rette henvendelse til skolens kontor. Vi vil herefter finde ud af, om vi har plads på den eller de årgange, som der ønskes plads på. Har vi plads, vil vi invitere jer til et møde med en repræsentant fra skolens ledelse. Når vi har lært hinanden lidt at kende, vil vi indhente oplysninger fra barnets tidligere skole og vi finder ud af om vi kan tilbyde en plads.

Kommende 0. klasse

Informationsmøder på skolerne i Gentofte Kommune november 2019

Alle skolerne holder informationsmøder i november 2019, hvor du har mulighed for at danne dig et indtryk af den enkelte skole. Der er ikke tilmelding til møderne – og du er velkommen til at deltage i samtlige møder.
På Bakkegårdsskolen holder vi informationsmøde tirsdag den 26. november 2019 kl. 17.00 - 18.30.

VIGTIGE DATOER
25. november 2019 indskrivningen åbner kl. 08.00
3. januar 2020 indskrivningen lukkes kl. 23.59
10. januar 2020 sidste frist for anmodning om udsat skolestart
2. marts 2020 alle forældre har modtaget brev om, hvor deres barn er optaget

Indskrivning til kommende 0. klasse foregår gennem Skoleindskrivningen på rådhuset.

Når vi har fået tildelt alle de børn, som skal starte hos os efter sommerferien, vil vi danne de nye klasser og I vil blive inviteret til et åbent hus arrangement, hvor I kan møde de nye klassekammerater og lærere og pædagoger.

Få mere information om skolestart på Gentofte Kommunes hjemmeside.